Vi hjälper dig förverkliga din innovation

Vårt team består av projektledare och affärsutvecklare med stor erfarenhet av att utveckla hållbara innovationer.

Idag stannar alltför många innovationer i labbet och alldeles för få innovationer blir företag och jobb. Det vill vi på Wargön Innovation ändra på!

Vad vi kan erbjuda

  • Vi är projektledare och affärsutvecklare. Vi stöttar entreprenörer i utveckling av innovationer inom textil, biobaserade material och cirkulära affärsmodeller.

  • Vi är experter inom textila och biobaserade material. En erfaren och uppskattad samarbetspartner i forskningsprojekt där vi kan bidra med värdefull kunskap.
  • Vi är specialister inom textil sortering och värdering. Vi utvecklar en världsledande test- och demomiljö för effektiv industriell sortering och värdering där företag kan testa sina affärsmodeller.

Våra goda nätverk kan öppna dörrar till nya kunder och marknader. Varje innovation är unik och det krävs skräddarsydda upplägg som matchar de behov som idén behöver för att komma vidare från labbet.

Från innovation till kommersialisering

Wargön Innovation bygger projekt i samverkan där innovationer guidas genom alla viktiga faser inom produkt- och affärsutveckling. Prototyper tas fram, egenskaper utvecklas och verifieras och affärspotentialen värderas. Produkten eller tjänsten kan här testas i mindre skala på sin väg mot större produktionsvolymer och marknadsintroduktion.

Vår organisation är liten och flexibel, och vi kan medverka i alla delar av utvecklingsprocessen. Vi har tillgång till metoder, kompetens, teknisk utrustning samt ett nätverk av entreprenörer, högskola, universitet, företag och forskningsinstitut. Framför allt har vi det genuina engagemang som krävs för att en idé ska nå hela vägen fram till en produkt eller tjänst som är redo att kommersialiseras.

Wargön Innovation skapar förutsättningarna för uppskalning av er innovation. Hos oss får ni möjlighet att testa och utveckla er innovation ytterligare, i ny miljö med nya resurser. Vi bygger trovärdighet både för investerare och framtida kunder.

Stötta entreprenörer

Expertis i projekt

Test- och demoanläggning