Dags att boka in – Föreningskväll den 6 maj

Våren går i ett rasande tempo och flera föreningar och organisationer planerar för fullt värdefulla aktiviteter för sina medlemmar. Självklart vill vi vara ett alternativ för studiebesök, så den 6 maj kl. 17-19 öppnar vi upp dörrarna till vår anläggning och hälsar föreningar och organisationer välkomna till oss.

Under kvällen får ni inblick i vad vi på Wargön Innovation gör, vilka projekt vi driver, hur textilsortering fungerar i verkligheten och varför vi brinner för att hjälpa entreprenörer med att ta vidare sina idéer från idéstadie till kommersialisering.

Vi bjuder på kaffe och kaka.

Då vi har begränsat med platser är det först till kvarn som gäller.

Dag: Onsdag 6 maj

Tid: 17-19

Presentation och rundturer ges: kl. 17.15 och kl. 18.15

Anmäl: Skicka ett mail med ämnet ”Föreningskväll” till vår kommunikatör Malin, ange hur många ni är och vilken tid ni avser komma.

malin.emmoth@wargoninnovation.se

 

Varmt välkomna!