Innovatörer sökes för problemlösning i vården

Uteblivna besök i vården kostar 590 mkr varje år i bara Västra Götalandsregionen. Vi söker nu företag, forskare och innovatörer som vill vara med att arbeta med behovet att lösa problemet med uteblivna besök i vården.

Har ni en utomordentlig talang för att se lösningar och möjligheter där andra går bet? Gillar ni nära samarbete med slutanvändaren som leder till effektiv implementering? Brinner ni för att förbättra vården i framtiden?

Just de frågorna jobbar Inn2Health med och vill ni vara med på vår resa, bör ni inte missa vårt frukostseminarium den 27 november på Johanneberg Science Park i Göteborg.

Vi letar lösningar inom följande områden:

· ”Vilse i vården” – förbättrad och förenklad kommunikation mellan patient och vårdsystemet

· ”Patientens rätt till tidsplanering” – förenklad struktur och funktion för av- och ombokning av vårdbesök

· ”Den motiverade vårdbesökaren” – insatser för att öka patientens motivation till att komma på bokade besök

Det övergripande målet med Inn2Health är att skapa teknik- och branschöverskridande team som riktat jobbar med att lösa identifierade problem inom vården. I första omgången kommer vi att ta itu med ’uteblivna besök i vården’. Genom samverkan och nära koppling mellan innovatör, vårdgivare och andra aktörer är förhoppningen att vägen från problemformulering till innovation, affärsmöjlighet och implementation ska bli så kort som möjlig.

Vid frukostseminariet kommer vi att berätta mer om Inn2Health, detaljer kring det identifierade problemområdet och hur det definierats, exempel på lösningar inom andra regioner och förklara hur ni som innovatörer kan vara med på

NÄR: 27 november 8.30-11.00 (frukostseminarium)

VAR: Johanneberg Science Park, Göteborg, Teknikparkens Konferenscenter, Sal Afrodite