Öppet hus – Välkomna!

Lördagen den 12 oktober slår vi upp dörrarna till vår anläggning på Vargön för att fira ett år på plats. Kommunalråd Bo Carlsson (c) passar samtidigt på att inviga en av våra första maskiner som nu står och ”pyser och puttrar” hos oss.

Kom och fira med oss och se hur textilsorteringsmaskinen fungerar på riktigt!

Under dagen kan ni höra mer om Wargön Innovation och vad vi har i sikte framåt. Ni har dessutom möjlighet att träffa några av våra driftiga entreprenörer som ställer ut i en minimässa. Vill ni veta mer om området så missa inte att prata med representanterna från Vänersborgs Näringslivskontor som gärna berättar mer om Wargöns industri- och innovationspark.

Det bjuds på kaffe, saft och bullar. Tipspromenad för alla som önskar och det utlovas fina priser.

Självklart kan ni ta med era gamla och avlagda textilier och lämna hos!

VAR: Wargön Innovation, Mälderistvägen 1, Vargön
NÄR: 12 oktober 2019, kl. 11.00 – 14.00

Öppet hus arrangeras tillsammans med Vänersborgs kommun och riktar sig främst till invånarna i kommunen.

Vid frågor, kontakta Malin Emmoth på Wargön Innovation,  på tel. 073-209 29 98, malin.emmoth@wargoninnovation.se