Föreningskväll – tisdagen den 5 nov, kl. 16-17*

Nu är det äntligen dags för föreningskväll hos oss på Wargön Innovation. Tisdagen den 5 november från kl. 16.00 till 17.00* håller vi anläggningen öppen för intresserande föreningar som får se vad som händer innanför våra väggar.

Uppdatering: På grund av för få anmälningar kommer vi att stänga lokalerna redan kl. 17.00.

Under kvällens studiebesök får ni se vad som händer i våra lokaler, höra om vilka projekt Wargön Innovation medverkar i och ta del av vad vi har i sikte framåt. Vi kallar det för drop-in studiebesök då ni kan komma när det passar er mellan de angivna klockslagen.

– Vi får flertalet förfrågningar varje månad om studiebesök från föreningar, skolor och företag, vilket är väldigt roligt då vi gärna berättar om vår verksamhet och vad som händer hos oss. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot alla under enskilda tillfällen därför anordnar vi nu denna föreningskväll där flera kan komma samtidigt, berättar Maria Ström, verksamhetsledare på Wargön Innovation.

Självklart kan ni passa på att ta med gamla och avlagda textilier och lämna hos!

Tillhör du en förening som gärna vill komma, anmäl er genom att fylla i formuläret.

OBS! Anmälan ska ske senast måndagen den 4 nov. kl. 12.00 – Vid för få anmälningar förbehåller oss rätten att hålla stängt. 

Anmälan är nu stängd.

VAR: Wargön Innovation, Mälderistvägen 1, Vargön
NÄR: 5 november 2019, kl. 16.00 – 17.00 (tiden har ändrats till 17.00 pga för få anmälningar)

Vid frågor, kontakta Malin Emmoth på Wargön Innovation,  på tel. 073-209 29 98, malin.emmoth@wargoninnovation.se