Välkommen på exportboost hos Wargön Innovation

Funderar du eller ditt företag på att växla upp era internationella affärer? Genom arrangemanget Exportboost erbjuds gratis rådgivning från experter.

Det är Exportcenter Västra Götaland som vill göra det lätt för ditt företag att göra internationella affärer. Nu bjuder de in företag att boka en 45 minuters Exportboost och träffa exportrådgivare för individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål. Du får därefter personlig återkoppling och en 30-minuters boost med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad.

VAR: Wargön Innovation, Mälderistvägen 1, Vargön
NÄR: 21 oktober 2019, kl. 09.00 – 16.00
ANMÄLAN: marina.gireva@vastsvenskahandelskammaren.se, 
anmälan senast den 16 oktober.

I samband med att din intresseanmälan mottas kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Varje företag kommer att tilldelas en tid (45 minuter) mellan kl. 09.00 och 16.00, tiderna fördelas i mån av plats.

Detta arrangemang är KOSTNADSFRITT

Vid frågor, kontakta Marina Gireva, Västsvenska Handelskammaren, tel. 0709-23 02 61.

Arrangörer och deltagande exportrådgivare: